Des de l’any 2000, el nostre compromís d’oferir als nostres clients la més alta qualitat ens ha portat a obtenir les següents certificacions. A Ascensors Sales, la política de qualitat per la qual ens regim se centra en la millora contínua dels nostres processos, productes i serveis. Així, els nostres clients ens contracten amb la seguretat de rebre un producte amb certificació de qualitat en totes les etapes del procés.

ISO 9001:2015 SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT en el disseny, instal·lació, manteniment i reparació d’ascensors, plataformes de càrrega i per a persones amb mobilitat reducidad.

ISO 14001:2015 SISTEMA DE LA GESTIÓ MEDIAMBIENTAL en el disseny, instal·lació, manteniment i reparació d’ascensors, plataformes de càrrega i per a persones amb mobilitat reduïda.

CERTIFICAT DEL SISTEMA D’ASSEGURAMENT DE LA QUALITAT en l’aplicació del procediment d’avaluació de la conformitat d’ascensors a la Directiva Europea 2014/33/UE.

CERTIFICAT DEL SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT PER MODIFICACIONS IMPORTANTS EN ASCENSORS en aplicació del procediment d’avaluació de la conformitat de modificacions importants en ascensors.

POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

CERTIFICAT DE VENEDOR DE ACORN STAIRLIFTS