Des de l’any 2000, el nostre compromís d’oferir als nostres clients la més alta qualitat ens ha portat a obtenir les següents certificacions. A Ascensors Sales, la política de qualitat per la qual ens regim se centra en la millora contínua dels nostres processos, productes i serveis. Així, els nostres clients ens contracten amb la seguretat de rebre un producte amb certificació de qualitat en totes les etapes del procés.

ISO 9001:2015 SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT en el disseny, instal·lació, manteniment i reparació d’ascensors, plataformes de càrrega i per a persones amb mobilitat reducidad.

CERTIFICAT ISO 9001:2015 SISTEMA DE GESTIÓ DE LA QUALITAT

ISO 14001:2015 SISTEMA DE LA GESTIÓ MEDIAMBIENTAL en el disseny, instal·lació, manteniment i reparació d’ascensors, plataformes de càrrega i per a persones amb mobilitat reduïda.

CERTIFICAT ISO 14001:2015 SISTEMA DE LA GESTIÓ MEDIAMBIENTAL

CERTIFICAT DEL SISTEMA D’ASSEGURAMENT DE LA QUALITAT en l’aplicació del procediment d’avaluació de la conformitat d’ascensors a la Directiva Europea 2014/33/UE.

CERTIFICADO DEL SISTEMA DE ASEGURAMIENTO DE LA CALIDAD

CERTIFICAT DEL SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT PER MODIFICACIONS IMPORTANTS EN ASCENSORS en aplicació del procediment d’avaluació de la conformitat de modificacions importants en ascensors.

CERTIFICADO REFORMAS DE IMPORTANCIA

POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

POLITICA DE CALIDAD Y MEDIO AMBIENTE

CERTIFICAT DE VENEDOR DE ACORN STAIRLIFTS

ACORN STAIRLIFTS CERTIFIED RESELLER