Cadira salvaescales Otolift Two corba a Ponts

Inaugurem una nova Cadira Pujaescales Otolift Two a Ponts, Lleida. La cadira es corba de dos carrils i ha millorat considerablement l’accessibilitat de la casa, permetent als seus habitants poder arribar a la planta superior sense esforços.

Cadira salvaescales Otolift Air corba a Tardienta

Inaugurem una nova Cadira Pujaescales Otolift AIR a Tardienta, Osca. La cadira és corba d’un sol rail i ha millorat considerablement l’accessibilitat de la casa, permetent als seus habitants poder arribar a la planta superior sense esforços.

Cadira Pujaescales Flow a escala caragol a Lleida

Es tracta d’una Cadira Pujaescales Flow a escala de caragol a la localitat de Lleida, barri de Cap pont. Consisteix en salvar un desnivell de 3 m per poder accedir a la zona d’habitacions de l’habitatge (dúplex). La peculiaritat també és que l’escala té un ample de 66cm.  

Instal·lació d’Ascensor Lent a Lleida

Vam finalitzar la instal·lació d’un Ascensor Lent en clínica oftalmològica de Lleida. És un equip últim model, que s’ocupa de connectar 2 plantes de la clínica per facilitar el recorregut dins de l’immoble.

Instal·lació de Plataforma Vertical HDP-V a Lleida

Hem inaugurat una nova Plataforma Vertical HDP-V en una clínica oftalmològica de Lleida. L’edifici no era accessible per a persones amb mobilitat reduïda, i gràcies a l’esforç que ha realitzat la clínica, ara tots els pacients poden accedir-hi d’una manera més còmoda i segura.