Instal·lació Cadira Pujaescales Otolift Air a Berga

Hem instal·lat una cadira pujaescales Otolift AIR a Berga. Amb aquesta cadira s’ha millorat l’accessibilitat de l’edifici sense la necessitat d’instal·lar un ascensor. És una opció més econòmica i immediata, que s’adapta a cases o edificis de fins a 4 plantes generalment.

Instal·lació de Doms Panoràmic a Cardona

Es tracta d’un ascensor de baixa velocitat instal·lat en una casa unifamiliar de Cardona. La instal·lació s’ha realitzat aprofitant al màxim l’ull de l’escala, unint el pàrquing amb la terrassa. L’estructura, d’aparença minimalista, és panoràmica, d’acer, folrada en inox gris opac. La cabina DOMOS PANORÀMIC, aprofita tot l’espai que li proporciona el tancament atès que el motor la desplaça des…

Instal·lació Cadira Pujaescales Otolift Air a Osca

Hem instal·lat una cadira pujaescales Otolift AIR en el museu de Campo, localitat d’Osca. Amb aquesta cadira s’ha millorat l’accessibilitat de l’edifici sense la necessitat d’instal·lar un ascensor. És una opció més econòmica i immediata, que s’adapta a cases o edificis de fins a 4 plantes generalment.

Cadira Pujaescales Otolift Two semicircular a Vilafortuny

Inaugurem una nova Cadira Pujaescales Otolift Two semicircular a Vilafortuny (Tarragona) amb 2 parades. La cadira és corba de dos carrils i ha millorat considerablement l’accessibilitat de la casa, permetent als seus habitants poder arribar a la planta superior sense esforços. La instal·lació que no requereix obra!

Plataforma pujaescales Delta a Lleida

S’ha instal·lat la plataforma pujaescales Delta a Lleida. La Delta és la solució perfecta per a escales rectes, tant a l’interior com en l’exterior. La primesa de la seva estructura i el seu silenci són dos trets distintius del seu disseny. És el pujaescales més estret que existeix en el mercat.