Cadira salvaescales Otolift Air corba a Manresa

Inaugurem una nova Cadira Pujaescales Otolift AIR a Manresa. La cadira és corba d’un sol rail i ha millorat considerablement l’accessibilitat de la casa, permetent als seus habitants poder arribar a la planta superior sense esforços.

Silla pujaescales Otolift Two a L’Espluga de Francolí

Inaugurem una nova Cadira Pujaescales Otolift Two a L’Espluga de Francolí amb 4 parades. La cadira es corba de dos carrils i ha millorat considerablement l’accessibilitat de la casa, permetent als seus habitants poder arribar a la planta superior sense esforços.

Instal·lació de Plataforma Vertical WESSEX a La Seu d’Urgell

Hem instal·lat amb èxit, la plataforma vertical Wessex a una casa situada a La Seu de Urgell. La plataforma Wessex ofereix una solució còmoda i funcional per als problemes d’accessibilitat en cases i apartaments de més d’una planta. La plataforma està dissenyada per a ús domèstic i té capacitat per a una sola persona. Quan…

Cadira salvaescales Acorn corba a Lleida

Cadira Pujaescales Acorn Corba instal·lada a Lleida. És una cadira Acorn corba, amb seient giratori i es pot instal·lar en escales de fins a 70cm. Som distribuïdors autoritzats de la nova cadira pujaescales Acorn 120 Superglide i contínuament estem millorant els nostres productes per a romandre al capdavant de la indústria. Aquest producte ofereix nombrosos…

Cadira salvaescales Otolift Two a Mollerussa

Inaugurem una nova Cadira Pujaescales Otolift Two a Mollerussa. La cadira es corba de dos carrils i ha millorat considerablement l’accessibilitat de la casa, permetent als seus habitants poder arribar a la planta superior sense esforços.

Cadira salvaescales Otolift Two corba a Surri

Inauguramos una nueva Silla Salvaescaleras Otolift Two en Surri, pirineo de Lleida. La instal·lació s’ha realitzat en una casa molt antiga i ha millorat considerablement l’accessibilitat, permetent als seus habitants poder arribar a la planta superior sense esforços.

Cadira salvaescales Otolift Two corba a Ponts

Inaugurem una nova Cadira Pujaescales Otolift Two a Ponts, Lleida. La cadira es corba de dos carrils i ha millorat considerablement l’accessibilitat de la casa, permetent als seus habitants poder arribar a la planta superior sense esforços.