MISSIÓ: Som una empresa d’instal·lació i manteniment d’aparells elevadors que intentem donar solucions a tots els problemes de mobilitat vertical, atenent per igual al petit particular com a la gran empresa, complint sempre amb la reglamentació que en cada cas correspongui i treballant segons les Normes ISO 9001 i 14001.

El nostre àmbit d’actuació són les comunitats de Catalunya i Aragó, sense descartar expandir-nos.

COMPROMÍS: Els avenços en la gestió experimentats per Ascensors F. Sales, S.L., han afavorit l’assoliment de la satisfacció dels clients, l’increment en la qualitat dels productes i serveis oferts.

VALORS: Ascensors F. Sales, S.L. fomenta els següents valors:

  • Proximitat
  • Rapidesa
  • Responsabilitat
  • Flexibilitat
  • Compromís amb la Qualitat i Medi Ambient

HISTÒRIA

Des de 1966, a Ascensors Sales ens dediquem al disseny, la instal·lació, la conservació i el manteniment de tot tipus d’aparells elevadors: ascensors, escales mecàniques, muntacàrregues, cadires pujaescales i plataformes pujaescales, entre d’altres.

Gaudim de 50 anys d’experiència i una de les nostres màximes prioritats sempre ha estat mantenir-nos a prop dels nostres clients. Això ens ha portat a obrir noves delegacions en diferents poblacions, amb oficines que garanteixen la màxima atenció al públic, així com diversos magatzems logístics que garanteixen una ràpida assistència en qualsevol part del territori.

Actualment tenim a disposició dels nostres clients 7 delegacions per oferir tota l’atenció que necessiten, a més de la nostra seu central ubicada a Lleida. Aquestes delegacions es troben a Barbastre, Barcelona, Osca, Manresa, Igualada, Tarragona i Saragossa. També disposem de diferents subdelegacions des de les quals es dóna servei tècnic situades a Vielha, Tremp, Solsona, Berga, Girona, Amposta, Tarrega, la Seu d’Urgell i Pont de Suert.

Per solucionsr temes d’elevació, confiï en Ascensors Sales, una empresa que sap de què parla.