En la majestuosa Seu d’Urgell, hem instal·lat amb èxit la cadira pujaescales Otolift AIR, marcant un avenç en la millora de l’accessibilitat sense la necessitat d’instal·lar un ascensor. Aquesta solució innovadora ha transformat l’experiència de mobilitat a l’edifici, oferint una opció més econòmica i immediata per millorar l’accessibilitat.

La versatilitat de la cadira pujaescales Otolift AIR és impressionant: s’adapta perfectament a cases o edificis de fins a 4 plantes, proporcionant una solució efectiva i eficient per superar barreres arquitectòniques. La seva instal·lació a la Seu d’Urgell no només ha millorat l’accessibilitat, sinó que també ha afegit comoditat i seguretat als usuaris, garantint un accés sense complicacions a cada nivell de l’edifici.

A Ascensores Sales, estem compromesos amb la innovació i la recerca de solucions que facin la diferència. Aquesta instal·lació representa el nostre enfocament en proporcionar opcions accessibles i adaptables que s’ajustin a les necessitats específiques dels nostres clients, oferint solucions pràctiques i eficients per millorar la qualitat de vida.

Aquesta instal·lació a la Seu d’Urgell és només un exemple més de com Ascensores Sales continua transformant espais i facilitant la mobilitat, reafirmant el nostre compromís amb l’accessibilitat universal.