Ascensors Sales es complau a presentar la seva recent obra d’instal·lació de la cadira pujaescales Smart de 3 parades en una encantadora casa al Pirineu. Aquesta solució innovadora ha estat dissenyada per a proporcionar accessibilitat sense compromisos, amb un enfocament especial en la comoditat i l’estètica.

Especificacions Tècniques:

  • Model: Cadira pujaescales Otolift Smart de 3 Parades.
  • Gir Automàtic: Facilita l’embarcament i desembarqui de manera convenient.
  • Color del Rail: Marró per a integrar-se harmoniosament amb l’escala, amb opcions de diversos colors disponibles.

Característiques Destacades:

La cadira pujaescales Smart d’Ascensors Sales no sols ofereix una solució pràctica per a superar obstacles arquitectònics, sinó que també es distingeix pel seu disseny elegant i el seu gir automàtic, millorant significativament l’experiència dels usuaris.

Procés d’Instal·lació:

El nostre equip altament capacitat va dur a terme una instal·lació acurada i personalitzada, adaptant la cadira a les necessitats específiques de la casa del Pirineu. Cada detall va ser considerat per a garantir un funcionament òptim i una integració perfecta amb l’estructura existent.

Beneficis per al Client:

  • Accés sense Barreres: Facilita l’accés a diferents nivells de la casa.
  • Estètica Personalitzada: El color del rail s’adapta a l’estètica de l’escala.
  • Gir Automàtic: Major comoditat durant l’embarcament i desembarqui.

Ascensors Sales està compromès amb brindar solucions d’accessibilitat que milloren la qualitat de vida. Si desitges transformar el teu espai i gaudir dels beneficis de la cadira pujaescales Smart, sol·licita el teu pressupost personalitzat avui mateix! Contacta’ns per a obtenir més informació i fer el primer pas cap a una llar accessible i elegant.