Ascensors Sales es complau a presentar la conclusió reeixida de la instal·lació d’un ascensor Domos en una ubicació desafiadora. Aquest projecte especialitzat va implicar la implementació d’un ascensor de velocitat reduïda amb característiques panoràmiques, maximitzant eficientment l’espai disponible i superant obstacles arquitectònics. A continuació, detallem les especificacions tècniques i els aspectes destacats d’aquesta obra única.

Especificacions Tècniques:

Característiques Destacades:

  • Cabina Panoràmica: El disseny innovador de la cabina i l’estructura panoràmica proporcionen als usuaris una vista excepcional durant el seu ascens o descens.
  • Aprofitament al 100% de l’Espai: Mitjançant un disseny eficient, s’ha aconseguit utilitzar pràcticament el 100% de l’espai disponible, optimitzant la funcionalitat de l’ascensor.
  • Grandària de la Cabina: Malgrat l’espai limitat, la cabina Domos compta amb dimensions de 950 x 770 mm, brindant comoditat sense comprometre la capacitat de l’ascensor.
  • Portes de Pas Ample: Amb portes de 800 mm d’ample, es garanteix un accés còmode i fàcil per als usuaris.

Desafiaments Superats:

  • Enderrocament i Reconstrucció de Mig Tram d’Escales: Per a la instal·lació de l’ascensor Domos, va ser necessari dur a terme l’enderrocament i la posterior reconstrucció de mig tram d’escales, superant els desafiaments arquitectònics presents en l’entorn.
  • Retallada d’Escales: Es va implementar una retallada estratègica en l’estructura de les escales per a permetre la integració de l’ascensor de manera harmoniosa.

Beneficis per al Client:

  • Eficiència Espacial: L’aprofitament intel·ligent de l’espai permet la instal·lació d’un ascensor funcional i panoràmic, millorant la mobilitat en l’edifici.
  • Experiència Visual: La cabina panoràmica ofereix als usuaris una experiència única en gaudir de vistes panoràmiques durant el seu trajecte.
  • Accessibilitat Millorada: L’ascensor Domos proporciona una solució accessible sense sacrificar comoditat ni estètica.

Ascensors Sales celebra l’assoliment d’aquest projecte, demostrant una vegada més el nostre compromís amb la innovació i la superació de desafiaments arquitectònics. La instal·lació de l’ascensor Domos no sols millora la mobilitat en l’edifici, sinó que també agrega un element estètic i funcional únic.

Per a obtenir més informació sobre les nostres solucions d’ascensors i com podem adaptar-nos a les seves necessitats específiques, no dubti a posar-se en contacte amb Ascensors Sales. Som aquí per a proporcionar solucions de mobilitat vertical que transformen espais i milloren la vida quotidiana.