Es tracta de la instal·lació d’una plataforma pujaescales Stratos amb dimensions de 720 mm x 900 mm, dissenyada per a operar de manera automàtica. Aquest projecte es va dur a terme a Santa Coloma de Gramenet amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels residents de la finca. La plataforma té un recorregut total de 8 metres i compta amb dos canvis de pendent. A més, està equipada amb un sistema d’alarma sonor i un display de diagnòstic. Existeix l’opció d’instal·lar un seient addicional segons les necessitats de l’usuari.

Assoliments Destacats:

Accés Universal: La plataforma pujaescales Stratos facilita la mobilitat de persones amb discapacitat o mobilitat reduïda, garantint un accés sense barreres.

Seguretat: Contribueix a reduir significativament el risc d’accidents en escales, promovent un entorn més segur per als residents.

Comoditat: La instal·lació d’aquesta plataforma millora la qualitat de vida dels residents de totes les edats en eliminar obstacles en el seu desplaçament diari.

Valor Afegit: L’accessibilitat millorada agrega valor a la comunitat i augmenta el seu atractiu general, beneficiant a tots els habitants.

Especificacions Tècniques:

  • Tipus de Dispositiu: Plataforma pujaescales Stratos
  • Dimensions de la Plataforma: 720 mm x 900 mm
  • Operació: Automàtica
  • Recorregut Total: 8 metres
  • Canvis de Pendent: 2
  • Característiques Addicionals: Sistema d’alarma sonor i Display de diagnòstic
  • Opcions: Possibilitat d’instal·lar seient addicional

Aquest projecte representa el nostre compromís amb l’accessibilitat universal i la millora de la qualitat de vida de les comunitats. En Ascensors Sales, estem orgullosos d’haver contribuït a fer que aquesta finca sigui més accessible i segura per a tots els seus residents.