Ascensors Sales es complau en presentar la instal·lació de la Plataforma Pujaescales Omega a Tortosa, una solució innovadora dissenyada per proporcionar accessibilitat vertical sense problemes en entorns residencials. Aquesta instal·lació específica aborda la necessitat de connectar dues plantes en una vivenda, superant un nivell mitjançant una plataforma de doble rail amb una corba de 180º.

Especificacions Tècniques:

 • Tipus de Producte: Plataforma Pujaescales Omega
 • Ubicació: Tortosa, Espanya
 • Tipus d’Instal·lació: Habitatge Residencial
 • Configuració: Plataforma de Doble Rail amb Corba de 180º
 • Capacitat de Càrrega: 300 kg
 • Font d’Alimentació: 24 VCC
 • Dimensions de la Plataforma: Mín. 600 x 700 mm, Màx. 900 x 1400 mm

Característiques i Beneficis per al Client:

 1. Accessibilitat Millorada: La Plataforma Pujaescales Omega proporciona una solució accessible per a persones amb mobilitat reduïda, permetent-los moure’s fàcilment entre els diferents nivells de la vivenda.
 2. Disseny Ergonòmic: Amb el seu disseny ergonòmic i segur, aquesta plataforma garanteix un transport suau i còmode, prioritzant la comoditat de l’usuari en cada viatge.
 3. Eficiència Espacial: Gràcies a la seva configuració de doble rail amb corba de 180º, la plataforma aprofita eficaçment l’espai disponible en la vivenda, minimitzant la interferència amb altres àrees.
 4. Seguretat Integral: Equipada amb característiques de seguretat avançades, com sensors de detecció d’obstacles i sistemes de frenat automàtic, la plataforma garanteix la protecció total de l’usuari durant el seu ús.
 5. Personalització: Ascensors Sales ofereix opcions de personalització per adaptar la plataforma a les necessitats i preferències específiques del client, assegurant una solució a mida que complementi el disseny i l’estil de la vivenda.
 6. Facilitat d’Instal·lació: El nostre equip d’experts en instal·lació garanteix una col·locació sense complicacions, minimitzant les molèsties per al client i assegurant un funcionament òptim des del primer dia.

Amb la instal·lació de la Plataforma Pujaescales Omega a Tortosa, Ascensors Sales continua el seu compromís de proporcionar solucions de mobilitat innovadores i d’alta qualitat que milloren la vida de les persones en el seu entorn residencial.

Per obtenir més informació o sol·licitar una consulta personalitzada, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre equip.