Ascensors Sales s’enorgulleix a presentar la finalització reeixida de la instal·lació d’una cadira pujaescales corba Acorn en la localitat d’Aitona. Aquest projecte va ser dissenyat per a millorar l’accessibilitat en una ubicació específica amb un recorregut de 9 metres, proporcionant una solució eficient i segura per a superar barreres arquitectòniques i millorar la qualitat de vida dels residents.

Especificacions Tècniques:

Característiques Destacades:

  • Adaptabilitat Corba: La cadira pujaescales corba Acorn s’ha instal·lat amb precisió per a seguir la curvatura específica de l’escala, permetent una adaptabilitat perfecta a l’estructura existent.
  • Seguretat Garantida: La cadira compta amb sistemes de seguretat avançats, incloent-hi sensors d’obstacles i un cinturó de seguretat, assegurant un transport segur i de confiança.
  • Operació Silenciosa: El sistema de propulsió de la cadira Acorn garanteix un funcionament suau i silenciós, sense pertorbar l’entorn.

Procés d’Instal·lació:

  • Fase d’Avaluació: Es va realitzar una avaluació exhaustiva de l’entorn i les característiques específiques de l’escala a Aitona.
  • Personalització del Producte: La cadira pujaescales Acorn va ser adaptada a les dimensions i la curvatura exactes de l’escala.
  • Instal·lació Professional: El nostre equip de tècnics altament qualificats va dur a terme la instal·lació amb precisió i eficiència, garantint un rendiment òptim.

Beneficis per al Client:

  • Accessibilitat Millorada: La cadira pujaescales Acorn proporciona als residents d’Aitona una solució accessible, permetent-los superar obstacles i gaudir de tots els nivells de la seva llar.
  • Confort i Seguretat: Amb un disseny ergonòmic i característiques de seguretat avançades, la cadira Acorn garanteix un transport còmode i sense preocupacions.
  • Valor Agregat: La instal·lació de la cadira pujaescales no sols millora la qualitat de vida dels residents, sinó que també agrega valor a la propietat.

Ascensors Sales celebra la finalització reeixida d’aquest projecte, destacant el nostre compromís amb l’accessibilitat i la millora de la qualitat de vida. La cadira pujaescales corba Acorn instal·lada a Aitona representa la combinació perfecta de tecnologia innovadora i disseny funcional per a superar desafiaments arquitectònics.

Per a obtenir més informació sobre les nostres solucions d’accessibilitat i com podem millorar la mobilitat en el seu entorn, no dubti a posar-se en contacte amb Ascensors Sales. Som aquí per a ajudar-lo a superar qualsevol barrera.