Quin tipus de producte d'elevació necessito?

Aquí podem ajudar-lo a trobar la solució que millor cobreixi les seves necessitats, tenint en compte diversos factors, com ara l’altura o el recorregut que necessiti superar, les limitacions que tingui de mobilitat, etc.

Quina és la diferència entre un ascensor unifamiliar i un ascensor convencional?

Des del punt de vista de l’aspecte exterior, els dos ascensors poden ser idèntics. La major diferència pot ser la velocitat de desplaçament, que és menor en els ascensors unifamiliars.

Quina corrent necessita l'ascensor o elevador per funcionar?

El quadre elèctric pot alimentar-se amb una tensió monofàsica de 230 V o trifàsica de 230 V / 400 V.

Està subvencionada la compra i instal·lació dels productes d'elevació?

en funció de la situació, l’estat del sol·licitant i la normativa autonòmica o local, pot estar parcialment subvencionada la compra i instal·lació d’un elevador. Consulteu-nos i estudiarem el seu cas.

Quant triga la instal·lació de l'ascensor unifamiliar?

En general, el muntatge pot trigar de 3 a 6 dies, però els temps poden variar segons les característiques de la instal·lació.

Es pot instal·lar una plataforma salvaesaleras en una escala estreta i amb corbes?

Cada escala és diferent. Per aquest motiu, les nostres plataformes pujaescales són equips fabricats de manera personalitzada per adaptar-se sense problemes a pràcticament totes les escales. Comptem amb opcions per a tot tipus d’escales. Si vostè ho desitja, contacti amb nosaltres i li enviarem sense càrrec un representant al seu domicili per analitzar el seu cas en particular i proposar-li la millor solució.

Redueix molt l'espai útil de l'escala la instal·lació d'una cadira pujaescales?

No. Els nostres productes pujaescales destaquen pel poc espai que requereixen. El rail se separa només uns pocs centímetres de la paret de manera que el pas lliure de l’escala serà pràcticament el mateix. A més, la nostra cadira permet plegar fàcilment per ocupar el mínim espai possible quan no estigui en ús.

S'adaptarà la cadira pujaescales al disseny de casa meva?

Sí. Les nostres cadires pujaescales són discretes i elegants, i vostè pot escollir el color del rail i de la tapisseria dins d’una àmplia gamma d’acabats i colors.

Si tinc algun problema amb la meva cadira pujaescales, qui ho resoldrà?

Disposem d’un servei tècnic disponible les 24 hores per resoldre qualsevol problema que pogués tenir amb el seu salvaescales.

El meu local és petit, es necessita molt espai per instal·lar una plataforma elevadora o muntacàrregues?

Els nostres muntacàrregues es fabriquen a mida, de manera que ens podem adaptar a gairebé qualsevol necessitat d’espai. Si vostè ho desitja, contacti amb nosaltres i li enviarem sense càrrec un representant per analitzar el seu cas en particular i proposar-li la millor solució.

Quina capacitat de càrrega tenen les plataformes industrials?

Fabriquem des muntaplats que carreguen 80 kg fins a muntacàrregues amb capacitat de fins a 5.000 kg.

Què passa si hi ha una fallada en el subministrament elèctric mentre estic fent servir l'elevador?

Si es produís una fallada en el subministrament elèctric, l’elevador s’aturarà i no podrà pujar fins a la planta superior. No obstant això, els nostres ascensors inclouen un sistema de seguretat preparat per a aquests casos, que li permetrà baixar amb seguretat fins a la planta inferior.

A quina velocitat funcionen les plataformes muntacàrregues?

Aquesta característica dependrà del model i les necessitats específiques de cada cas, però la velocitat màxima mitjana és de 0,20 m / s.

ofereixen algun pla de finançament?

Per descomptat. Tenim diverses possibilitats de finançament disponibles perquè el pressupost no sigui un problema a l’hora d’instal·lar o modernitzar un ascensor.

Quina garantia tindrà el meu sistema d'elevació?

Tots els nostres productes vénen amb una garantia de 2 anys.

Si estic interessat en un sistema d'elevació, com sol·licito un pressupost?

Demanar un pressupost és molt senzill i pot aconseguir-ho sense moure del seu ordinador. Pot contactar amb nosaltres per telèfon o omplint el formulari. Un representant es posarà en contacte amb vostè en breu per recomanar-li la millor solució i li facilitarà un pressupost sense compromís de la seva part.

Si decideixo canviar d'empresa de manteniment, qui s'encarrega de la documentació del canvi?

El nostre departament comercial està disponible per a ocupar-se de tota la tramitació necessària per al canvi d’empresa conservadora i li gestionarà el canvi sense que vostè s’hagi de preocupar per realitzar cap tipus de tràmit.

Per què s’ha de fer la revisió de manteniment cada mes?

El reglament d’Aparells Elevadors contempla que tots els ascensors s’han de revisar un cop al mes, independentment del seu recorregut o el nombre de veïns que visquin a la comunitat. A Ascensors Sales ens regim en virtut d’un protocol que indica la revisió de tots els elements de seguretat de l’ascensor un cop al mes.

És obligatori que el manteniment el faci la mateixa empresa que ha instal·lat l'ascensor?

No L’únic que és obligatori és tenir contractat un servei de manteniment amb una empresa inscrita en el Registre d’Empreses conservadores d’aparells elevadors (RCAE), però el propietari de l’ascensor pot escollir l’empresa independentment de qui l’hagi instal·lat. El nostre número d’inscripció és: 250.010.107.

Pot aprofitar-se el sistema de comunicació bidireccional (telèfon de l'ascensor) per a un altre conservador?

Per descomptat. Els sistemes de comunicació bidireccional estan pensats perquè, en el cas de quedar una persona atrapada a la cabina de l’ascensor, aquesta pugui parlar amb el servei d’emergències amb tan sols prémer un botó, el qual enviarà un operari que realitzarà el rescat. Aquest sistema es pot reprogramar el mateix dia en què es realitza el canvi d’empresa. D’aquesta manera, els usuaris de l’ascensor sempre estaran connectats a un servei de rescat 24 hores.

Si canvio d'empresa de manteniment puc tenir problemes amb els recanvis?

No Cap fabricant pot instal·lar un ascensor sense que els components estiguin al mercat. Tots els ascensors han d’estar fabricats amb productes homologats i que es trobin en el mercat, per tant, qualsevol empresa podrà disposar de recanvis per realitzar el manteniment.

És cert que si canvio d'empresa de manteniment, els recanvis originals hauré de comprar-los a antiga empresa conservadora, de manera que seran més cars i trigaran més en disposar d'ells?

No. Totes les empreses acreditades per al manteniment d’ascensors utilitzem peces homologades i que es troben al mercat. És per això que qualsevol empresa pot disposar-ne.

És cert que si canvi d'empresa de manteniment he de canviar la maniobra de l'ascensor i això té un cost econòmic elevat?

No. En un 99% de les vegades no cal canviar la maniobra en cas de canviar d’empresa de manteniment. Només seria necessari en el cas que hi hagués una manipulació mal intencionada o si l’antiga empresa de manteniment posés una clau d’entrada; però, si fes això, estaria cometent un delicte, per la qual cosa podria ser denunciada.

El meu contracte de manteniment té una clàusula de durada de 5 anys. S'ha prorrogat per 5 anys més i diu que he de pagar una indemnització a l'empresa que realitza el manteniment si decideixo prescindir dels seus serveis. he de pagar si decideixo canviar?

Els contractes de manteniment són contractes d’adhesió. Això vol dir que el client, generalment, no negocia les clàusules sinó que és l’empresa de manteniment la que estableix les condicions. La legislació actual sobre consum estableix característiques obligatòries per a aquest tipus de contractes (per exemple, no poden ser de llarga durada ni poden contenir clàusules de pròrroga automàtica). Arran d’això, la jurisprudència a l’Audiència Provincial de Lleida està fallant a favor de les comunitats i en contra de les empreses que reclamen una indemnització per haver estat reemplaçades.

Què passa si l'antiga empresa vol denunciar-nos per canviar d'empresa de manteniment?

En Ascensors Sales comptem amb un departament jurídic a disposició dels nostres clients per defensar els seus interessos. En cas de rebre qualsevol notificació o denúncia, el client només ha de fer arribar i nosaltres ens encarregarem de la reclamació.

Si tinc un contracte manteniment integral d'Ascensors Sales i s'espatlla la maniobra o la màquina , l'haig de pagar a part?

El contracte MANTENIMENT INTEGRAL inclou la reparació o substitució de qualsevol element necessari per al funcionament de l’ascensor. En cas d’avaria, l’ascensor serà reparat o substituït per un de les mateixes característiques que l’existent. Només es facturarà la peça que es canviï en el cas d’una pujada de tensió o un acte de vandalisme, però en aquests casos igualment quedaria coberta per la pòlissa d’assegurança de la comunitat. Els nostres contractes de manteniment integral garanteixen el manteniment de l’ascensor sense que figurin càrrecs “imprevistos” a la factura.