Assessorament Professional

Comptem amb un gran equip d’especialistes que es dediquen a l’atenció personalitzada de cada client en particular. Els nostres assessors tècnics estan capacitats per detectar les seves necessitats en elevació i oferir-li els productes que millor s’adaptin a les seves instal·lacions, tenint en compte els requeriments tècnics i les normatives legals vigents. No cal que vostè tingui coneixements previs en la matèria: Confiï en els nostres 50 anys d’experiència en el sector per trobar una solució feta a la seva mida.

Requisits Especials

A Ascensors Sales acceptem cada cas nou com un repte i ens encarreguem de trobar la solució adequada en funció dels requisits especials de cada client. Gràcies a la nostra àmplia experiència, emprenem amb confiança tots els projectes, des dels més tradicionals amb solucions senzilles i productes que s’adapten fàcilment a l’entorn, fins als més complexos, amb necessitat de superar barreres arquitectòniques com ara poc espai per a un ascensor, la instal·lació l’ascensor a l’exterior de l’edifici o la col·locació d’un ascensor en un entresolat.

Altres requisits especials que resolem sense dificultat és demanar una Excepció de norma per a la construcció de fossats reduïts, o la instal·lació d’ascensors amb doble embarcament a diferent nivell; això implica aparells amb portes del costat del davant i del darrere que s’obren indistintament a diferents alçades, segons on es trobi el replà.

Estudis energètics

Oferim l’opció de realitzar estudis energètics que permeten calcular el consum real d’energia de les comunitats. Mitjançant l’ús de dispositius d’última tecnologia col·locats en les sortides de llum, podem mesurar la quantitat d’electricitat que efectivament requereixen tots els serveis: ascensors, motors d’aigua, portes automàtiques, etc. D’aquesta manera, podem proposar-li a la comunitat un producte per reduir aquest consum d’energia, indicar quanta energia estalviaria i quin cost tindria fer la feina. L’estudi energètic l’oferim als nostres clients de forma gratuïta. Només es cobrarà en cas que es realitzi el treball.

Estudis de trànsit

Com a part del nostre servei personalitzat, oferim estudis de trànsit, un instrument fonamental per determinar quin producte li convé en funció de les característiques de l’edifici i la finalitat d’ús que se li doni. Mitjançant el càlcul de variables i l’ús de les eines informàtiques més avançades, els nostres experts aconseguiran determinar quin producte li ofereix la capacitat de transport més adequada. Per a això tenim en compte, entre altres factors, la quantitat de persones que circulen per l’edifici, l’espai disponible per a l’ascensor i el nombre de pisos de l’edifici.

Projectes clau en mà

Un cop trobat el producte que millor s’ajusti a les condicions del seu edifici, Ascensors Sales s’encarregarà de la gestió del projecte en totes les seves etapes, des del disseny de l’ascensor fins a la posada en marxa. A continuació, li presentem els diferents passos involucrats en la instal·lació d’un sistema d’elevació.

1- Confecció del pressupost: El primer pas després de detectar les necessitats d’elevació i els requisits especials del projecte és la confecció d’un pressupost, el qual remetem al client per a la seva aprovació. Després, aquest pot acceptar o rebutjar el pressupost, o fins i tot sol·licitar la inclusió o exclusió d’algun producte.

2- Disseny i desenvolupament del projecte: Una vegada que el client aprova el pressupost final, els nostres enginyers treballen en conjunt amb arquitectes i dissenyadors per donar-li forma al projecte i començar-ne el desenvolupament. L’equip de treball determina el lloc de col·locació i els materials necessaris per a la construcció, pren les mesures necessàries per plantejar el disseny de l’ascensor i escull les decoracions i els acabats en funció dels gustos del client.

3- Muntatge: Ja amb les mesures preses i els materials i eines necessaris, comença l’etapa d’instal·lació, la qual procurem completar en el menor temps possible. Per a aquesta etapa, comptem amb un equip de professionals altament qualificats per a la construcció i col·locació de tots els nostres aparells. No haurà de preocupar-se per fer cap altra contractació: des d’arquitectes fins a paletes i pintors, nosaltres proveïm tot el personal que sigui necessari.

4- Proves finals: Després de completar l’etapa de muntatge, el nostre equip d’experts realitza les últimes verificacions de l’aparell instal·lat per comprovar que es trobi en perfecte estat de funcionament.

5- Legalització i lliurament de documentació: A Ascensors Sales ens encarreguem de garantir que els nostres productes estan dissenyats i instal·lats d’acord amb la normativa vigent. Per això ens encarreguem de la legalització dels aparells i tots els documents relacionats amb la construcció. Un cop realitzats els controls de qualitat necessaris, el client rebrà la documentació pertinent que acrediti que l’aparell muntat s’ajusta a les reglamentacions d’ascensors. Aquí podeu consultar quines són aquestes normes.

6- Posada en marxa: Finalment, amb el sistema d’elevació instal·lat i el seu correcte funcionament verificat, deixem l’equip a disposició del client perquè aquest el faci servir lliurement.

Reglaments d’ascensors

Hem fet un recull de la legislació vigent que s’aplica als productes i aparells d’elevació, per consultar totes les normes pertinents als ascensors en un sol lloc.

Ascensors Sales és la solució definitiva

Pot pensar-ho i analitzar-ho quantes vegades sigui necessari, i la conclusió sempre serà la mateixa: només en Ascensors Sales trobarà els productes que milloraran la seva qualitat de vida pel preu més competitiu del mercat. Amb nosaltres, vostè obtindrà:

Confort

Seguretat

Qualitat

Estalvi

Els nostres ascensors són la solució ideal per a: Obra Nova, habitatge unifamiliar, edificis emblemàtics i edifici de publica concurrència.

Si encara té preguntes, no dubti a consultar-nos. Els nostres representants d’atenció al client estan disponibles per a ajudar-lo tots els dies de l’any.

Obres realitzades

CONTACTI AMB NOSALTRES

El nostre equip comercial amb més de 50 anys d’experiència, li brindarà la millor experiència de compra durant tot el procés. Conversi amb nosaltres, satisfacció garantida.