Gràcies als nostres 50 anys d’experiència en el mercat, a Ascensors Sales garantim un gran servei de conservació i manteniment de tot tipus d’aparells elevadors. Actualment comptem amb una àmplia plantilla de treballadors altament capacitats per oferir un servei ràpid i eficaç als nostres clients. Els nostres tècnics es troben repartits en 10 subdelegacions tècniques instal·lades a tot el territori i estan disponibles per oferir servei tècnic quan i on sigui necessari. Vostè podrà utilitzar els nostres aparells elevadors amb la tranquil·litat de saber que comptarà amb un servei tècnic d’emergència les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, els 365 dies de l’any.

Compromís

El nostre compromís amb la qualitat i el bon servei no es limita només a proveir excel·lents productes als nostres clients. Amb cada equip que instal·lem assumim la responsabilitat total pel seu perfecte funcionament. Mitjançant el nostre servei de conservació i manteniment li garantim que tindrà un ascensor segur i fiable avui i sempre. A Ascensors Sales ens comprometem a complir amb tots els controls pautats ia realitzar el manteniment contractat emprant únicament personal altament qualificat i els millors recanvis multimarca disponibles al mercat.

Servei d’Emergència

Els nostres clients poden fer ús dels nostres productes amb la seguretat que estarem a prop per ajudar-los en cas d’una emergència. Oferim amb tots els nostres productes un servei eficaç de resposta davant d’emergències inclòs en tots els tipus de contractació. El personal de l’empresa o del servei de rescat pot posar-se en contacte directe amb l’usuari de l’elevador en tot moment a través dels sistemes de comunicació bidireccional incorporats en els nostres ascensors.

A més, disposem d’un servei de rescat 24 hores. Posem a disposició el telèfon 902-158-353 per atendre durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any les trucades dels abonats per a realitzar rescats de persones tancades a la cabina de l’ascensor, mobilitat d’usuaris discapacitats i altres situacions que impliquin urgència.

Contractes

A continuació, presentem les diferents modalitats de contractació del nostre servei de manteniment. Disposem de magatzems de productes i recanvis multimarca a tot el territori per poder oferir-li una major eficàcia i rapidesa en la reparació i el manteniment dels equips. Per tot això, estem orgullosos d’oferir un servei de la més alta qualitat al preu més competitiu del mercat.

Tots els nostres productes inclouen un servei de resposta davant d’emergències les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, al qual podran tenir accés trucant al número de telèfon 902 158 353 els 365 dies de l’any. A més, oferim cobertura en cas de sinistres amb una pòlissa de responsabilitat civil que cobreix fins a 3.000.000 euros.

Com a part del nostre compromís amb el client, oferim el millor servei de manteniment al millor preu del mercat. No es deixi emportar per contractes que prometen un import mensual inferior, però després li facturen reparacions addicionals o innecessàries, o fins i tot recanvis que mai s’han realitzat. Nosaltres oferim un servei integral per un import fix i complim amb tot el que s’ha pactat sense afegir despeses “imprevistes”.

Recanvis

En Ascensors Sales treballem únicament amb recanvis originals. Disposem de més de 5.000 m2 destinats a taller i magatzem de productes i recanvis multimarca, el que ens permet resoldre de forma ràpida i eficient qualsevol avaria de qualsevol aparell elevador.

Manual de manteniment

L’informem el detall sobre el nostre procediment per a realitzar els manteniments d’ascensors dels nostres client. Si us plau, prengui’s un moment per a conèixer a fons el nostre servei.

Ascensors Sales és la solució definitiva

Pot pensar-ho i analitzar-ho quantes vegades sigui necessari, i la conclusió sempre serà la mateixa: només en Ascensors Sales trobarà els productes que milloraran la seva qualitat de vida pel preu més competitiu del mercat. Amb nosaltres, vostè obtindrà:

Confort

Seguretat

Qualitat

Estalvi

Els nostres ascensors són la solució ideal per a: Obra Nova, habitatge unifamiliar, edificis emblemàtics i edifici de publica concurrència.

Si encara té preguntes, no dubti a consultar-nos. Els nostres representants d’atenció al client estan disponibles per a ajudar-lo tots els dies de l’any.

Obres realitzades

CONTACTI AMB NOSALTRES

El nostre equip comercial amb més de 50 anys d’experiència, li brindarà la millor experiència de compra durant tot el procés. Conversi amb nosaltres, satisfacció garantida.