Escales elevadores

La escala elevadora és una solució ideal per a pujar i baixar d’un pis a un altre sense assistència, ja que els atorga accessibilitat òptima i il·limitada a persones amb dificultats de moviment o en cadira de rodes.

Plataforma pujaescales

La plataforma pujaescales és la solució definitiva per a salvar problemes d’accessibilitat en qualsevol mena d’escala, tant interior com exterior. El seu disseny de rail i les seves prestacions la converteixen en un producte fiable, robust, fàcil d’instal·lar i molt versàtil.

Plataformes verticals

La plataforma vertical és perfecta per a superar els desnivells verticals. Els elevadors de curt i llarg recorregut són idonis ja que s’adapten a qualsevol necessitat arquitectònica. Ofereixen una ràpida instal·lació, neta i sense obres, i poden utilitzar-se tant en interiors com en l’exterior.

Cadires pujaescales

La cadira salvaescaleras permet màxima autonomia i és confortable, àgil, té un disseny innovador, i és capaç d’adaptar-se a tots els estils i espais. A més, és plegable i ocupa poc espai.

Ascensors Sales és la solució definitiva

Pot pensar-ho i analitzar-ho quantes vegades sigui necessari, i la conclusió sempre serà la mateixa: només en Ascensors Sales trobarà els productes que milloraran la seva qualitat de vida pel preu més competitiu del mercat. Amb nosaltres, vostè obtindrà:

Confort

Seguretat

Qualitat

Estalvi

Els nostres ascensors són la solució ideal per a: Obra Nova, habitatge unifamiliar, edificis emblemàtics i edifici de publica concurrència.

Si encara té preguntes, no dubti a consultar-nos. Els nostres representants d’atenció al client estan disponibles per a ajudar-lo tots els dies de l’any.

Obres realitzades

CONTACTI AMB NOSALTRES

El nostre equip comercial amb més de 50 anys d’experiència, li brindarà la millor experiència de compra durant tot el procés. Conversi amb nosaltres, satisfacció garantida.