Instal·lar un ascensor en un edifici antic o que no disposa d’ell és una inversió que permet una millora molt important en la qualitat de vida i revaloritza l’habitatge.

ACCESSIBILITAT

Un ascensor ofereix la possibilitat de millorar el seu nivell de vida en facilitar l’accessibilitat en qualsevol part de l’edifici. Això no sols proporciona un major confort a les persones que s’han de desplaçar per l’immoble, sinó que, a més, li proporciona un valor agregat a l’edifici.

Disposem d’àmplia gamma de models i oferim la possibilitat de triar entre les diferents opcions que permeten personalitzar la decoració interior de la cabina. Pot consultar aquí els diferents acabats que oferim.

Abans i després

Observi l’abans i el després de les següents imatges, només a manera de poder destacar una típica comanda d’un client que busca instal·lar un ascensor, en una propietat que a priori no semblaria estar preparada per a això.

Edificis antics

En el cas de les construccions antigues, que en general manquen d’espai per a un sistema d’elevació, la grandària de l’ascensor s’adaptarà a les possibilitats de l’edifici. No existeixen barreres arquitectòniques que no puguem superar. Comptem amb nombroses solucions per a tota mena de dificultats, des de la construcció del buit de l’ascensor, si fos necessari, fins a la instal·lació de la unitat en l’exterior. En Ascensors Sales sabem l’important que és produir el mínim impacte en l’estructura de l’edifici; per tant, abordem tots els projectes amb la intenció de lliurar-li la millor solució en el menor termini i conservant la integritat estructural de l’edifici.

Subvencions

Vostè pot tenir accés a subvencions municipals. El Ajuntament de Barcelona, dins dels límits establerts en els pressupostos municipals, generalment aprova tots els anys la concessió de subvencions a entitats o particulars que duen a terme activitats a Barcelona. Aquestes ajudes econòmiques tenen com a objectiu subvencionar activitats d’interès públic o social que tenen com a finalitat millorar la cohesió social de la ciutat, fomentar valors socials i culturals i promoure un desenvolupament més sostenible de la ciutat, entre altres propòsits.

En Ascensors Sales ens encarreguem de realitzar totes les tasques pertinents a la tramitació d’aquestes subvencions per vostè. Això vol dir que ens ocupem de redactar la documentació necessària i completar la sol·licitud, i presentar-les personalment en els punts indicats en la convocatòria de l’any corresponent. Vostè podrà obtenir aquesta important ajuda, que pot arribar a ser de fins a un 50% del seu pressupost, sense necessitat d’interrompre les seves ocupacions diàries.

Finançament

Que el seu pressupost no sigui un impediment a l’hora de considerar la instal·lació d’un ascensor. La seva seguretat i confort són importants per a nosaltres, per la qual cosa tenim disponibles diverses opcions per a oferir-li, que l’ajudaran amb l’aspecte econòmic de l’operació.

Compti amb nosaltres per a rebre finançament directe sense interessos. Segons l’import i si es tracta d’una comunitat o un particular,podem oferir-li finançament a 6 o 12 mesos sense que se li apliqui cap mena d’interès.

D’altra banda, per a les comunitats o els clients particulars els treballs dels quals sumin imports majors, en Ascensors Sales tenim un acord amb el Deutsche Bank, pel qual el banc finança les operacions per un màxim de 96 mesos, per als projectes que superin els 50.000 euros. Una dels avantatges d’utilitzar aquesta opció és que basta només amb la signatura del president de la comunitat, no requereix la presència de tots els veïns davant el notari. A més, la tramitació és molt fàcil i en un termini d’entre 24 h i 48 h el client s’assabenta de si el banc accepta l’operació. Per descomptat que aquesta opció implica interessos, però són interessos concordes al mercat.

Ascensors Sales és la solució definitiva

Pot pensar-ho i analitzar-ho quantes vegades sigui necessari, i la conclusió sempre serà la mateixa: només en Ascensors Sales trobarà els productes que milloraran la seva qualitat de vida pel preu més competitiu del mercat. Amb nosaltres, vostè obtindrà:

Confort

Seguretat

Qualitat

Estalvi

Els nostres ascensors són la solució ideal per a: Obra Nova, habitatge unifamiliar, edificis emblemàtics i edifici de publica concurrència.

Si encara té preguntes, no dubti a consultar-nos. Els nostres representants d’atenció al client estan disponibles per a ajudar-lo tots els dies de l’any.

Obres realitzades

CONTACTI AMB NOSALTRES

El nostre equip comercial amb més de 50 anys d’experiència, li brindarà la millor experiència de compra durant tot el procés. Conversi amb nosaltres, satisfacció garantida.