Instal·lar un ascensor en un edifici antic o que no en disposa és una inversió que permet una millora molt important en la qualitat de vida i revaloritza l’habitatge.

Accessibilitat

Un ascensor ofereix la possibilitat de millorar el seu nivell de vida en facilitar l’accessibilitat en qualsevol part de l’edifici. Això no només proporciona un major confort a les persones que s’han de desplaçar per l’immoble, sinó que, a més, li proporciona un valor afegit a l’edifici.

Disposem d’una àmplia gamma de models i oferim la possibilitat d’escollir entre les diferents opcions que permeten personalitzar la decoració interior de la cabina. Pot consultar aquí els diferents acabats que oferim.

Abans i després

Observeu l’abans i el després de les imatges, només a manera de poder destacar un típic comanda d’un client que busca instal·lar un ascensor, en una propietat que a priori no semblaria estar preparada per a això.

Casa sense ascensor

casa-sin-ascensor-sales

 

 

casa-sin-ascensor-sales-2

 

Edifici sense ascensor

Observa la següent seqüència d’imatges, on podrà apreciar una obra des dels seus començaments fins a la seva fi, amb l’ascensor funcionant.

Edificis Antics

En el cas de les construccions antigues, que en general no tenen espai per a un aparell elevador, la mida de l’ascensor s’adaptarà a les possibilitats de l’edifici. No hi ha barreres arquitectòniques que no puguem superar. Comptem amb nombroses solucions per a tot tipus de dificultats, des de la construcció del forat de l’ascensor, si fos necessari, fins a la instal·lació de l’aparell a l’exterior. A Ascensors Sales sabem com n’és d’important que es produeixi el mínim impacte en l’estructura de l’edifici; per tant, abordem tots els projectes amb la intenció de lliurar-li la millor solució en el menor termini i conservant la integritat estructural de l’edifici.

Subvencions i finançament


Que el seu pressupost no sigui un impediment a l’hora de considerar la instal·lació d’un ascensor. La seva seguretat i confort són importants per a nosaltres, de manera que tenim disponibles diverses opcions per oferir, que l’ajudaran amb l’aspecte econòmic de l’operació.

Compti amb nosaltres per rebre finançament directe sense interessos. Segons l’import i si es tracta d’una comunitat o un particular, podem oferir finançament a 6 o 12 mesos sense que se li apliqui cap tipus d’interès.

D’altra banda, per a les comunitats o els clients particulars els treballs sumin imports majors, en Ascensors Sales tenim un acord amb el Deutsche Bank, pel qual el banc finança les operacions per un màxim de 96 mesos, per als projectes que superin els 50.000 euros. Un dels avantatges d’utilitzar aquesta opció és que n’hi ha prou amb la signatura del president de la comunitat, no requereix la presència de tots els veïns davant el notari. A més, la tramitació és molt fàcil i en un termini d’entre 24 hi 48 h el client s’assabenta si el banc accepta l’operació. Per descomptat que aquesta opció comporta interessos, però són interessos acords al mercat.

En Ascensors Sales som uns dels pocs ascensoristes que tenen accés a aquest benefici, ja que, per això, el banc ha realitzat una auditoria prèvia de la nostra companyia i ens ha acceptat com a part de la garantia de l’operació. Consulti aquí mateix per l’opció que més li convingui, i no esperi més per modernitzar, adaptar o substituir el seu sistema d’elevació antic.

A més del nostre finançament, vostè pot tenir accés a subvencions municipals. L’Ajuntament de Barcelona, dins dels límits establerts en els pressupostos municipals, generalment aprova cada any la concessió de subvencions a entitats o particulars que duen a terme activitats a Barcelona. Aquests ajuts econòmics tenen per objectiu subvencionar activitats d’interès públic o social que tenen com a finalitat millorar la cohesió social de la ciutat, fomentar valors socials i culturals i promoure un desenvolupament més sostenible de la ciutat, entre altres propòsits.

En Ascensors Sales ens encarreguem de realitzar totes les tasques pertinents a la tramitació d’aquestes subvencions per vostè. Això vol dir que ens ocupem de redactar la documentació necessària i completar la sol·licitud, i presentar personalment en els punts indicats en la convocatòria de l’any corresponent. Vostè podrà obtenir aquesta important ajuda, que pot arribar a ser de fins a un 50% del seu pressupost, sense necessitat d’interrompre les seves ocupacions diàries.