Amb el pas del temps, els ascensors, com totes les màquines, comencen a fallar, la qual cosa implica reparacions i despeses econòmiques. Els anys deixen marques en els elevadors que es poden apreciar tant en la seva estètica com en la seva funcionalitat. És per això que oferim un servei de modernització, pel qual adaptem a la normativa actual màquines que hagin quedat desfasades o antigues. Reformar o modernitzar un ascensor aporta una sèrie d’avantatges des del punt de vista de seguretat, confort i estalvi de consum energètic que vostè podrà notar immediatament en l’ús diari de l’aparell i en les seves despeses mensuals.

La modernització d’aparells existents és una alternativa intel·ligent a la substitució completa d’un ascensor. En optar per rehabilitar un component, no només es millora l’estètica, sinó que s’assegura que els aspectes tècnics fonamentals per al correcte funcionament de l’aparell elevador es troben en perfecte estat. El seu aparell elevador modernitzat li oferirà la mateixa seguretat i funcionalitat que un aparell nou.

A l’hora de plantejar-se si el seu ascensor està necessitant un canvi, pot tenir en compte diferents factors. Pensi, per exemple, si l’ascensor té més de 10 anys d’antiguitat o si s’escolten sorolls estranys; o bé un altre tipus de qüestions, com si l’aparell compleix amb la normativa vigent o si té instal·lat un sistema que impedeix que les portes es tanquin contra un passatger. Els nostres assessors tècnics l’ajudaran a detectar aquests factors i determinar quin tipus de modernització és l’adequada per al seu aparell.

Elements

Hi ha moltes possibilitats per escollir en el moment de modernitzar un ascensor. Es poden canviar les parts petites, alguns mòduls o, fins i tot, l’ascensor complet. A continuació incloem una llista dels canvis més freqüents realitzats pels nostres clients:

– Cabines, portes, quadre de maniobra. Amb aquest canvi pot millorar tant l’aspecte estètic com la seguretat i la comoditat del seu ascensor. Canviï les portes manuals per portes automàtiques, controlades per sensors que detectin l’entrada i sortida de passatgers. Així mateix, canviï el seu quadre de maniobra per un de més modern, amb controls electrònics i sensors que ofereixin una capacitat de resposta optimitzada.

– Canvi del sistema de tracció per la innovadora màquina d’imants permanents, que ofereix més beneficis per ser lleugera, no tenir reductor, i ser completament silenciosa i de baix consum, gràcies a la tecnologia Gearless, sense engranatges.

– Afegir el kit d’estalvi energètic per convertir els ascensors existents en aparells homologats segons la llei 20-20-20 de la Unió Europea. Els nostres clients recuperen la seva inversió en un màxim de 24 mesos, ja que l’estalvi energètic es tradueix en menys diners en la seva factura d’electricitat.

Acabats i qualitats

Els nostres productes ofereixen acabats que s’ajusten a tots els estils d’edifici. Així, el seu ascensor estarà en perfecta harmonia amb la resta de la seva instal·lació, independentment de si l’edificació presenta un estil modern, clàssic o contemporani. D’altra banda, també té l’opció de combinar estils i donar-li un toc modern a un edifici antic simplement canviant algunes parts visibles, com els botons, el revestiment, les portes manuals per automàtiques, etc.

Confort

La modernització dels ascensors és molt important des del punt de vista tècnic, per assegurar el perfecte funcionament dels mateixos. Però en proposar una rehabilitació, també cal tenir en compte que en el transport de persones el confort és un factor que no s’ha d’oblidar. Per això, els nostres tècnics consideren totes les opcions a l’hora de proposar algun canvi a l’ascensor, com per exemple, un sistema que suavitza l’arrencada i la parada evitant les sacsejades i aconseguint un anivellament òptim en cada parada.

Altres característiques que es poden incloure per millorar el confort són les portes automàtiques, que són molt útils per a les persones que arriben amb les mans carregades a l’ascensor. A les nostres modernitzacions, solem proposar als clients la instal·lació d’un sistema d’il·luminació suau i de baix consum que no molesti a la vista i estalviï energia, com també terres antilliscants i passamans, oferint així més seguretat als passatgers.

Com pot comprovar, hi ha un ampli ventall de possibilitats per incorporar al seu ascensor i fer que els usuaris viatgin veritablement còmodes. Consulti als nostres representants per aquestes opcions i moltes més.

Estalvi Energètic

Com a part del nostre compromís amb la conservació del medi ambient, a Ascensors Sales donem suport a la iniciativa 20-20-20 plantejada per la Unió Europea, la qual apunta a reduir un 20% el consum d’energia primària de la Unió Europea, reduir un altre 20% les emissions de gasos d’efecte hivernacle i elevar la contribució de les energies renovables al 20% del consum. Per això, oferim la instal·lació d’un kit que pot incloure modificacions en el quadre de maniobres, la substitució dels engranatges que s’utilitzaven antigament per un sistema d’imants permanents que disminueixen el consum d’energia i el nivell de soroll produït pels aparells, i la instal·lació de llums LED de baix consum amb sensors de moviment que disminueixen la intensitat de la llum quan no hi ha ningú a la cabina. D’aquesta manera, oferim i garantim ascensors moderns des del punt de vista tecnològic, i que a la vegada protegeixen el medi ambient.

Els nostres clients recuperen la seva inversió en un màxim de 24 mesos, ja que l’estalvi energètic es tradueix en una diferència de diners en la factura d’electricitat.

Sense barreres arquitectòniques

A l’hora de modernitzar un ascensor, no hi ha barreres arquitectòniques que ens aturin. No descarti l’opció de reformar o modernitzar el seu equip existent per por de què no sigui possible un altre ascensor en el buc o recinte que ja té, o per no saber que comptem amb un gran ventall d’opcions per millorar-lo i fer que funcioni d’acord amb les normatives actuals. És molt important assegurar-se que els ascensors i altres aparells elevadors estiguin sempre en perfectes condicions de funcionament com el primer dia. Confiï en el servei de modernització que només una companyia amb l’experiència d’Ascensors Sales pot oferir.

Finançament

Que el seu pressupost no sigui un impediment a l’hora de considerar una modernització. La seva seguretat i confort són importants per a nosaltres, de manera que tenim disponibles diverses opcions per oferir, que l’ajudaran amb l’aspecte econòmic de l’operació.

Compti amb nosaltres per a rebre finançament directe sense interessos. Segons l’import i si es tracta d’una comunitat o un particular, podem oferir finançament a 6 o 12 mesos sense que se li apliqui cap tipus d’interès.

D’altra banda, per a les comunitats o els clients particulars que els treballs sumin imports més grans, a Ascensors Sales tenim un acord amb el Deutsche Bank, pel qual el banc finança les operacions per un màxim de 96 mesos, en aquells projectes que superin els 50.000 euros. Un dels avantatges d’utilitzar aquesta opció és que n’hi ha prou amb la signatura del president de la comunitat, no requereix la presència de tots els veïns davant el notari. A més, la tramitació és molt fàcil i en un termini entre 24 i 48 hores el client s’assabenta de si el banc accepta l’operació. Per descomptat que aquesta opció comporta interessos, però són interessos d’acord amb el mercat.

A Ascensors Sales som uns dels pocs ascensoristes que tenen accés a aquest benefici, ja que, per això, el banc ha realitzat una auditoria prèvia de la nostra companyia i ens ha acceptat com a part de la garantia de l’operació. Consulti aquí mateix per l’opció que més li convingui, i no esperi més per modernitzar, adaptar o substituir el seu sistema d’elevació antic.

Assessorament

Fa 50 anys que els nostres clients confien en el nostre equip d’especialistes en el camp de l’elevació per trobar solucions òptimes que s’adaptin a les seves necessitats. Si vostè considera que necessita una modernització, però no té coneixements en l’àrea o no sap per on començar el canvi, aquí trobarà l’orientació que necessita. Els nostres tècnics treballaran amb vostè per descobrir el tipus de rehabilitació que requereix el seu ascensor, en funció de les reglamentacions vigents i els estudis de trànsit, i planificar el treball per interrompre el menor temps possible l’ús de l’ascensor. Si ho desitja, també pot utilitzar el nostre cercador de productes en línia per veure l’àmplia gamma d’opcions que oferim.

Substitució d’Ascensors

En els casos en què la modernització no sigui possible per qüestions d’antiguitat, normativa vigent o estudis de trànsit, entre d’altres, oferim un servei de substitució d’ascensors. Aquest consta de la substitució total de l’ascensor actualment en ús per un de nou que cobreixi les necessitats de transport del seu edifici i, a la vegada, respecti les reglamentacions vigents. Podrà donar-li un aspecte modern al seu edifici i comptar amb la seguretat i el confort que ofereix un ascensor completament nou. Consulteu el nostre catàleg de productes per començar a familiaritzar-se amb totes les opcions que tenim disponibles per substituir el seu aparell existent per un d’última generació.

Ascensors Sales és la solució definitiva

Pot pensar-ho i analitzar-ho quantes vegades sigui necessari, i la conclusió sempre serà la mateixa: només en Ascensors Sales trobarà els productes que milloraran la seva qualitat de vida pel preu més competitiu del mercat. Amb nosaltres, vostè obtindrà:

Confort

Seguretat

Qualitat

Estalvi

Els nostres ascensors són la solució ideal per a: Obra Nova, habitatge unifamiliar, edificis emblemàtics i edifici de publica concurrència.

Si encara té preguntes, no dubti a consultar-nos. Els nostres representants d’atenció al client estan disponibles per a ajudar-lo tots els dies de l’any.

Obres realitzades

CONTACTI AMB NOSALTRES

El nostre equip comercial amb més de 50 anys d’experiència, li brindarà la millor experiència de compra durant tot el procés. Conversi amb nosaltres, satisfacció garantida.