Servei de desinfecció de cabines

Mantenir la distància de seguretat en ascensors no és fàcil. Amb aquests adhesius en el sòl indicant el núm. de persones de capacitat, és mes senzill. El nostre personal col·locarà els adhesius seguint el criteri indicat a baix, ja no fa falta preocupar-se per res. Així mantindrem sempre una distància superior a 1 m entre cada passatger.

Distància de seguretat en ascensors – Adhesius

Les nostres plataformes de càrrega ofereixen un gran ventall de capacitats, volums i recorreguts. Això es deu al fet que estan específicament dissenyades per a cobrir un ampli rang de necessitats industrials i comercials, amb la mateixa garantia de seguretat i funcionalitat òptima de tots els nostres productes.

Amb la instal·lació d’un muntacàrregues d’Ascensors Sales, l’elevació de càrregues pesades ja no serà un problema. Per als nostres equips, no hi ha diferència entre càrregues de 10 kg o 5000 kg: aixecaran totes sense dificultats i emprant la mínima despesa energètica.

ascensores-pegatinas2

Reprogramació de Maniobra Universal

Reprogramem el sistema electrònic de maniobra de el ascensor perquè atengui únicament la primera crida que es produeixi. Fins que el viatge no acabi, la maniobra no atendrà altres crides, garantint així una persona per viatge.

Higienizador d’aire

El nostre sistema per a purificar l’aire de cabines de ascensors crea un entorn net i higiènic, lliure de microorganismes nocius. També destrueix altres compostos químics nocius entre els quals es compten els causants de males olors. La instal·lació és ràpida i senzilla. Es col·loca en el sostre de la cabina subjecte amb brides.
Té un sistema de suport per a no transmetre soroll ni vibracions en la cabina.

Accionament de l’ascensor sense contacte

Gràcies a aquest sistema de accionament de l’ascensor, permetem a l’usuari utilitzar-lo sense contacte directe amb els polsadors, ja sigui en passadís per a cridar a l’ascensor o en la cabina per a marcar la planta de destí.

Protocol a l’ascensor per a prevenir el contagi

Els ascensors són, per definició, espais tancats on es barregen persones a l’atzar. També són una manera de transport essencial per a les persones que tenen dificultat per a pujar escales, especialment en entorns crítics com els hospitals. Et donem alguns consells per a un comportament adequat perquè l’ús de l’ascensor sigui més segur, fins i tot en temps difícils.

Si bé molts de nosaltres actualment ens enfrontem a restriccions per a moure’ns per les nostres ciutats i els edificis que hi ha en elles, hi ha llocs que han de romandre operatius, fins i tot en temps de crisis. Els hospitals són un exemple obvi d’això: les persones i els subministraments han de poder desplaçar-se de manera eficientment dins i entre els pisos en tot moment.

Però moltes oficines, botigues, edificis residencials i centres de transport públic també han d’estar llestos per a donar un bon desplaçament. Els ascensors són sovint la forma més eficient perquè les persones en aquests edificis arribin on necessiten estar. Seguint el protocol de l’ascensor a continuació, qualsevol persona que utilitzi un ascensor durant el nou brot de coronavirus (COVID-19) pot fer tot el possible per a mantenir-se més segur durant la pandèmia.

1. Evita el contacte directe de les mans amb els polsadors

Per a evitar la propagació de microbis als ascensors amb polsadors tradicionals, és millor no tocar les botons amb els dits sense protecció. Opta per usar guants o l’extrem d’un llapis o una cosa similar per a pressionar el botón.si necessites usar les teves mans sense protegir, recorda rentar-les al més aviat possible o usar un desinfectant per a mans a base d’alcohol.

2. Evita les multituds

Si l’ascensor ja està ple, tingues paciència i espera el pròxim. O considera pujar per les escales. És millor viatjar a l’ascensor sol o amb solo unes poques persones per a limitar la propagació de malalties com el nou coronavirus, que es transmeten a través de gotetes respiratòries.

3. Posa en pràctica el distanciament social

Si estàs en un ascensor amb altres persones, tracta de separar-te almenys a un metre de distància dels teus companys de viatge. Si et trobes en un ascensor abarrotat, és cortès adoptar l’estil finlandès i abstenir-te de parlar. Si has de tossir o esternudar, allunya’t dels altres i usa la teva màniga o un mocador per a evitar que les gotes es propaguin.

4. Neteja de les superfícies de manera regular

Sempre és una bona pràctica netejar regularment les superfícies de l’ascensor. Anima al responsable de la instal·lació per a augmentar la neteja i fer que els polsadors de l’ascensor, els passamans, les parets de la cabina de l’ascensor, les portes i altres superfícies, com els panells amb pantalla tàctil, es netegin regularment amb desinfectants adequats.

Ascensors Sales és la solució definitiva

Pot pensar-ho i analitzar-ho quantes vegades sigui necessari, i la conclusió sempre serà la mateixa: només en Ascensors Sales trobarà els productes que milloraran la seva qualitat de vida pel preu més competitiu del mercat. Amb nosaltres, vostè obtindrà:

Confort

Seguretat

Qualitat

Estalvi

Els nostres ascensors són la solució ideal per a: Obra Nova, habitatge unifamiliar, edificis emblemàtics i edifici de publica concurrència.

Si encara té preguntes, no dubti a consultar-nos. Els nostres representants d’atenció al client estan disponibles per a ajudar-lo tots els dies de l’any.

Obres realitzades

CONTACTI AMB NOSALTRES

El nostre equip comercial amb més de 50 anys d’experiència, li brindarà la millor experiència de compra durant tot el procés. Conversi amb nosaltres, satisfacció garantida.