Muntalliteres d’Ascensors Sales: la més avançada tecnologia aplicada al sector sanitari

Està buscant seguretat, precisió, funcionalitat i comoditat? Aquí trobarà totes aquestes característiques i molt més.

Els nostres muntallits i muntalliteres estan especialment dissenyats per a oferir la major capacitat de resposta en un sector tan delicat com ho és el de la salut. Aquests equips compten amb cabines més àmplies i funcionen mitjançant un sistema hidràulic o elèctric, segons la quantitat de pisos, la capacitat de càrrega o les necessitats específiques de la clínica, l’hospital o la residència en particular.

Muntacàrregues d’Ascensors Sales: Seguretat i funcionalitat en l’elevació de càrregues

Les nostres plataformes de càrrega ofereixen un gran ventall de capacitats, volums i recorreguts. Això es deu al fet que estan específicament dissenyades per cobrir una àmplia gamma de necessitats industrials i comercials, amb la mateixa garantia de seguretat i funcionalitat òptima de tots els nostres productes.

Amb la instal·lació d’un muntacàrregues d’Ascensors Sales, l’elevació de càrregues pesades ja no serà un problema. Per als nostres aparells, no hi ha diferència entre càrregues de 10 kg o 5000 kg: s’aixecaran totes sense dificultats i emprant la mínima despesa energètica.

SOLUCIONES-INDUSTRIALES

Muntacotxes d’Ascensors Sales: Seguretat i Confiança

A Ascensors Sales trobarà solucions per a totes les seves necessitats d’elevació. Entre elles es troba el nostre muntacotxes especialment dissenyada per al transport vertical d’automòbils.

El nostre muntacotxes ofereix els avantatges de seguretat i funcionalitat al millor preu del mercat. És la solució ideal per al trasllat vertical de vehicles amb persones a bord, ja que està construït d’acord amb les més estrictes normes de seguretat i qualitat, com les disposicions de la Directiva de màquines 98/37-CE i Directiva 2006/42-CE.

Muntaplats d’Ascensors Sales: Eficàcia i funcionalitat també per a minicàrregues

Els muntaplats o muntapaquets són petits muntacàrregues amb un gran ventall de possibilitats d’aplicació. Són aparells amb capacitat de càrrega baixa / mitjana, especialment desenvolupats per al transport de càrregues de fins a 100 kg.

Els nostres muntaplats són ideals per a l’elevació de petites càrregues entre plantes de restaurants, hotels, comerços, oficines, centres mèdics o habitatges. Aquests productes minimitzen el temps de treball i, com que estan fabricats seguint les més estrictes normes de seguretat europees, vostè podrà utilitzar-los amb la garantia de qualitat i seguretat que només Ascensors Sales li pot oferir.

Ascensors Sales és la solució definitiva

Pot pensar-ho i analitzar-ho quantes vegades sigui necessari, i la conclusió sempre serà la mateixa: només en Ascensors Sales trobarà els productes que milloraran la seva qualitat de vida pel preu més competitiu del mercat. Amb nosaltres, vostè obtindrà:

Confort

Seguretat

Qualitat

Estalvi

Els nostres ascensors són la solució ideal per a: Obra Nova, habitatge unifamiliar, edificis emblemàtics i edifici de publica concurrència.

Si encara té preguntes, no dubti a consultar-nos. Els nostres representants d’atenció al client estan disponibles per a ajudar-lo tots els dies de l’any.

Obres realitzades

CONTACTI AMB NOSALTRES

El nostre equip comercial amb més de 50 anys d’experiència, li brindarà la millor experiència de compra durant tot el procés. Conversi amb nosaltres, satisfacció garantida.