Queria transmetre’t la satisfacció de la comunitat amb l’obra ja acabada a Gran Passeig de Ronda 149, Ha quedat molt bé i puc dir que ens ha sorprès gratament el resultat. A tots ens agrada com ha quedat.

Clement Budau

Estic molt contenta amb la cadira i pel fàcil i ràpid de la gestió. Gràcies a això he pogut portar la meva mare a casa i espero fer-ho amb molta freqüència. Moltes gràcies i una salutació.

Ester Rustarazo

Estem molt contents del servei que ens estan oferint. Ens han presentat una sol.lució tècnica que ens ha permés reduir considerablement la potència de llum que teníem contractada.. La comunitat té dos ascensors i s’ha aconseguit un estalvi en la factura de la llum que ronda els 3100€ anuals.

Victor
President

En el temps que portem amb ells ens vam adonar que és una empresa seriosa , competent i , fonamentalment , composta de bons professionals . Compleixen amb tot el que s’ha pactat . Hem deixat a ascensors Schindler per ells , preguntar pel Sr. Albert Batalla.

Antonio Sanchez Parra
Manager

M’han contactat , visitat i realitzat el pressupost . És una empresa seriosa , que m’ha atès correctament al llarg de tot el procés.

Sergio
Presidente de Finca

Molt atents , em van passar l’oferta que els vaig demanar i , fins i tot, superar l’oferta a tot risc que em va passar l’empresa en la que estem en aquests moments. La trobem molt interessant , ja que cobreix totes les despeses de manteniment i reparació de l’ascensor.

Jose Plantada Batet
Presidente

Deixa'ns el teu testimoni

Escriu una ressenya de la teva experiència amb nosaltres!
  • Mida màxima 2MB
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.