PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de ASCENSORS F. SALES, S.L. , que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. ASCENSORS F. SALES, S.L. assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’Usuari pugui facilitar a través de la nostra web.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de ASCENSORS F. SALES, S.L. , titular i responsable del mateix. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Identificacio

De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002,d’11 de juliol, de serveis de societat de la informació i comerç electrònic, s’informa que ascensorssales.com és un domini de l’empresa ASCENSORS F.SALES,S.L amb domicili social en C/Alfred Perenya,67 25004 Lleida telèfon 973727756. La societat es denomina ASCENSORS F.SALES,S.L amb CIF B-25302183 que figura inscrita en el Registre Mercantil de Lleida, Foli 105, Tom 230 de Societ. Ltdes Full L-4296, inscripció 1ª.

Ús de les seves dades personals

En la navegació per el nostre WEB es possible que es recullin de vostè  certes dades de caràcter personal, necessàries per a la prestació dels serveis demanats.

En concret vd. ens pot proporcionar informació en els següents apartats :

  • Obtingui un pressupost. Recollirem les dades necessàries per poder realitzar la seva petició.
  • Dades de contacte per poder contestar qualsevol pregunta o petició que vostè  ens faci.
  • Introduint el seu nom i mail rebrà totes les novetats de l’empresa. Sempre es podrà donar de baixa clicant el link habilitat en les mateixes newsletter per aquesta finalitat.

Recepció de Currículums Vitae

En el cas d’enviar-nos el seu currículum vitae, en virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals, li informem que les seves dades personals s’incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s’ajusta a les nostres necessitats. Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat en formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs. Amb la finalitat de mantenir actualitzats els nostres fitxers de dades personals, preguem ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals

En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, mitjançant escrit signat dirigit a ASCENSORS F. SALES, S.L. a l’adreça CL ALFRED PERENYA 67, 25004 LLEIDA o mitjançant correu electrònic a la direcció info@ascensorssales.com aportant-nos còpia del seu D. N. I.

Comunicacions de dades

ASCENSORS F. SALES, S.L. li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o en que l’ USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que ASCENSORS F. SALES, S.L. ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que ASCENSORS F. SALES, S.L. ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per a la qual es van obtenir.

ASCENSORS F. SALES, S.L., no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

ASCENSORS F. SALES, S.L. pot modificar les presents polítiques de privadesa per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.

POLÍTICA DE GALETES

Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzema en el seu navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que el web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les cookies solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut del web al seu perfil i necessitats, sense cookies els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien minvats notablement. Si desitja consultar més informació sobre què són les galetes, què s’emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar-les, etc., li preguem s’adreci a aquest enllaç.

Cookies utilitzades en aquest lloc web

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades procedim a detallar l’ús de galetes que fa aquesta web per tal d’informar-lo amb la màxima exactitud possible.

Aquest lloc web utilitza les galetes següents pròpies:

  • Galetes de sessió, per garantir que els usuaris que escriguin comentaris al blog siguin humans i no aplicacions automatitzades. D’aquesta manera es combat el correu brossa.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes de tercers:

  • Analytics: Emmagatzema galetes per a poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquesta web. En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de fer comunicant directament amb Google.
  • Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes per tu punxar en botons del tipus M’agrada o Compartir.

Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que esteu utilitzant. Aquí li deixem una guia ràpida per als navegadors més populars.

Notes addicionals

  • Ni aquesta web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.
  • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc d’efectuar el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquesta web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les cookies per part dels esmentats navegadors.
  • En alguns casos és necessari instal·lar cookies perquè el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptació de les mateixes.
  • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en els servidors als Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no guarda la seva adreça IP.
  • Google Inc és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea. Podeu consultar informació detallada referent a això en aquest enllaç. Si desitja informació sobre l’ús que Google dóna a les galetes li adjuntem aquest altre enllaç.
  • Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubti en comunicar-se amb nosaltres a través de la secció de contacte.